top of page
Schermafbeelding 2022-04-18 om 11.24.10.png

EmotieCoaching

Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn/haar emoties.

Wij ervaren allemaal emoties, deze kunnen soms als heftig ervaren worden maar ze kunnen ook heel subtiel zijn. Emoties zijn “ alarmbelletjes” die aangeven of je op je pad bent of niet en dus belangrijk genoeg om naar te luisteren, want je wilt leven met een goed gevoel vanuit wie je werkelijk bent.

 

Emoties vertellen ons of onze overtuigingen (gedachten die we geloven) constructief voor ons zijn of niet. Wij zijn namelijk zelf vrij om te kiezen welke gedachten we geloven.

 

Overtuigingen zijn de bouwstenen van alles wat we aantrekken in ons leven en emoties willen dat die overtuigingen in een lijn worden gebracht met wie we werkelijk zijn. Dat is de rede dat sommige emoties pijn doen als je niet op jouw pad bent. Hoe meer pijn ze doen, hoe harder ze roepen om jou duidelijk te maken dat je naar de knelpunten mag gaan kijken. Door inzicht te krijgen wordt een proces in gang gezet. Emoties zijn de oplossing voor je mentale problemen.

 

Mocht het nodig zijn kan ik je helpen via een interventie. Een gesprek is daarom altijd op maat en niet op tijd. Mijn focus ligt op jou zo snel mogelijk weer de regie te laten ervaren, want de sleutel naar geluk ligt in jouw handen. Ik wijs je alleen de weg.

Deer Album Cover
”EmotieCoaching
heeft mijn leven compleet veranderd. Angst was mijn vijand, maar ik ben me bewust geworden van de boodschap van deze emotie. Nu maak ik andere keuzes waardoor ik de angst kan aanschouwen in de plaats van de angst te worden.”
Céline Krekelberg
IMG_0757_edited.png
thumbnail_logo-EmotieCoach-voor-derden.p

ontmoeten

ervaren

voelen

doen

bottom of page