top of page

Kinder Coaching

“MEER ZELFVERTROUWEN EN GELUK”.
 
Dit is wat je ieder kind/puber/jong volwassenen gunt. Want als je kind sterk in zijn schoenen staat en happy is kan hij/zij eigen keuzes gaan maken en de uitdagingen van de grote wereld aangaan.
 
De K-D-D-K methode die ik heb ontworpen is een combinatie van NLP en EmotieCoachingHierbij ga ik praktisch te werk en heb aandacht voor het denken, de emoties/gevoel en houding van het kind. Deze hebben invloed op elkaar en je kunt dit zelf “sturen”. Hoe fijn is het om te ontdekken dat je dit zelf kan en ook te merken dat de omgeving hier positief op reageert!
 
Ik leg de nadruk op eigen verantwoordelijkheid en zal ook de voordelen hiervan benoemen/laten ervaren. Kinderen geloven in mogelijkheden en dat betekent dat ze open staan voor nieuwe dingen!

Bijvoorbeeld:

Sessie
1

INZICHT KRIJGEN IN JE EIGEN BREIN/META PROGRAMMA

sessie
2

LEREN OMGAAN MET (EMOTIES) BOOSHEID

sessie
3

BEPERKENDE OVERTUIGINGEN OMTOVEREN TOT ZELFVERTROUWEN EN KRACHT.

Werkwijze

De K-D-D-K methode is “op maat” en een sessie is voor ieder kind verschillend. Ik zal een gedeelte van de tijd besteden aan iets wat het kind leuk vindt bijv. voetballen of creatief bezig zijn. Tijdens deze bezigheden ben ik ook coachend bezig. Ik sluit de sessie altijd af met een leuke huiswerkopdracht. Het advies is om 3 sessies te reserveren omdat het kind dan meer ruimte heeft om mij de informatie te geven die ik nodig heb en ik hierop kan inspelen. Als kinderen het als leuk ervaren willen ze graag vaker komen. 

ontmoeten

ervaren

voelen

doen

bottom of page